Windscherm terras voor de heaters

Het koelt in de avond natuurlijk best wel af en al helemaal in de herfst. Terras verwarmers zijn nogal prijzig in gebruik en om deze dus optimaal te benutten en de klanten goed warm te houden ben ik opzoek gegaan naar een “Windscherm terras

De zoektocht

Omdat ik niet helemaal bekend ben met windschermen is mijn zoektocht maar online. Toen ik mijn zoekopdracht “Windscherm terras” had ingetypt kwam ik uit bij Xterior. Dit bedrijf biedt windschermen aan voor zakelijk gebruik en in ons geval dus de horeca.

Op de website van Xterior stond ook een uitleg over waar windschermen handig voor kunnen zijn en daar stond ook terras verwarmers bij. Omdat je met windschermen ervoor zorgt dat de warme lucht minder snel wordt weggeduwd door de koude lucht hoef je deze minder hard aan te zetten of minder lang.

Contact

Dit was dus wel echt de oplossing voor ons probleem. Omdat ik de opdracht heb gekregen om dit te regelen heb ik een afspraak gemaakt met iemand van dit bedrijf om te laten kijken wat de mogelijkheden zijn en hoe deze bevestigd moeten worden.

Er werd ter plekke een prijsopgave gemaakt die ik kon laten zien om te kijken of dit binnen ons budget ligt. Dit was een vrijblijvende prijsopgave dus dat was super fijn!