E-liquids

Een duur woord voor de vloeistof van je e sigaret is E-liquids, wil je gebruik maken van een e sigaret heb je de vloeistof dus nodig. Er is geen geschreven regel welke vloeistof goed is of lekker vindt, deze keuze is voor iedereen persoonlijk. Er zijn veel verschillende smaken, kies een vloeistof die bij je past en lekker vindt om te dampen. De ene vloeistof geeft meer damp af dan de andere, ook dit is een keuze die je zelf moet maken bij het kiezen ervan. En natuurlijk welk budget je voor ogen hebt. 

E-liquids

Vloeistof met en zonder nicotine

Bij de aankoop van E-liquids kun je kiezen of je vloeistof neemt zonder nicotine of met nicotine. Ook het gehalte kun je bepalen, de meeste mensen die willen stoppen met roken beginnen met een hoog gehalte om dit af te bouwen naar geen nicotine. Een vloeistof is opgebouwd uit twee basisstoffen te weten PG en VG, vloeistoffen zonder PG bestaan wel maar zijn meer een uitzondering op de markt. Natuurlijk zijn er ook de bekende smaak vloeistoffen, de bekende aardbei, menthol en nog vele andere smaken om mee te dampen.

E-liquids

Let op bij het kopen van een vloeistof

Zoals je kunt zien zijn er bij smokesmarter.nl vele verschillendee E-liquids verkrijgbaar in de webshop. Niet iedere vloeistof is geschikt voor elke elektronische sigaret, de structuur van de vloeistof kan niet goed combineren met de coil die je gebruikt. De klantenservice kan je precies raad geven welke vloeistoffen voor jou sigaret geschikt zijn om te gebruiken.

Post Author: Redactie

You may also like

rouwboeket bestellen

Rouwboeket bestellen: hier moet je op letten

Pas geleden is een dierbare van je overleden. Nu wil

Zonnebrillen met logo

Zonnebrillen met logo te koop

Ben je voor jouw medewerkers op zoek naar een fraai

Schildersbedrijf in Best

Kies hier jouw schildersbedrijf in Best

Je hebt keuze genoeg als je het schilderwerk uit wilt