Een transparante vloercoating aan laten brengen door Prokol is een perfect idee. Dit bedrijf weet namelijk als geen ander hoe dat de vloer eruit hoort te zien. Bij ons hebben zij prachtig werk geleverd en daar ben ik ontzettend tevreden over. Wij hebben voor een paar maanden terug de sleutel van het magazijn gekregen. De stellages zijn opgezet en de producten staan er inmiddels al wel in. Alleen was ik nog wel steeds opzoek naar een manier om onze vloer weer netjes eruit te laten zien. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing. Tijdens mijn zoektocht was ik terecht gekomen op de website van Prokol. Hier heb ik de mogelijkheid gezien om een transparante vloercoating aan te laten brengen. Enige nadeel hiervan is wel dat het gehele magazijn leeg moet.

Een transparante vloercoating besteld

Uiteindelijk heb ik telefonisch contact opgenomen met dit bedrijf. Zo kon ik eenvoudig en snel mijn vragen stellen en deze ook beantwoord krijgen. Na mijn telefoongesprek werd het voor mij duidelijk dat ik bij dit bedrijf aan het juiste adres was. De offerte is opgemaakt en daar hebben wij akkoord op gegeven.

Post Author: Redactie

You may also like

Jouw leads genereren?

Meer resultaten boeken met jouw website? Ga dan ook leads

Deze Stoelmassages zijn heerlijk

In de huidige maatschappij is presteren erg belangrijk. Bij veel

De keukenzaken Amersfoort van I-KOOK

Ken jij de keukenzaken Amersfoort van I-KOOK al? Mocht dit