De mooiste design stoelen van MDF Italia

Stoelen van MDF Italia

Het ontwerp van de stoelen van MDF Italia spreekt mij erg aan. Ik hou van het minimalistische en tijdloze design. Het is mooi om te zien hoe door het weglaten van alle details en tierelantijnen het echte ontwerp van de meubels zichtbaar wordt. En hoe mooi dat is ontworpen.  Want door het weglaten van de details worden meubels zeker niet saai. Juist door terug te gaan naar de essentie, blijft het ontwerp boeien en zal niet snel vervelend.

Stoelen van MDF Italia van Daamen Interieur

Stoelen van MDF Italia De stoelen van MDF Italia zijn onder andere te koop bij Daamen Interieur. Dit familiebedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en je merkt ook aan alles dat er veel kennis en ervaring zit. Naast MDF Italia verkoopt Daamen Interieur ook andere kwaliteitsmerken zoals Pastoe, Arco, Cassina en Depadova. Ze verkopen meubels zoals stoelen, tafel, fauteuils, banken en kasten maar ook accessoires, verlichting, karpetten, vloerbedekking, stoffen en outdoor meubels.

Advies van een interieurarchitect

Je kunt ook terecht voor interieuradvies van een interieurarchitect. Je maakt een afspraak en de interieurarchitect komt bij je thuis om jouw wensen te bespreken en de situatie ter plekke te bekijken. Aan de hand daarvan worden er schetsen gemaakt. Niet alleen voor meubels maar ook met betrekking tot ruimte indeling, lichtplan en wand- en vloerbekleding.