Spirituele single vakantie

In het dagelijkse leven heb ik het erg druk. Ik ben een alleenstaande moeder van twee kleine kinderen, ik werk bijna fulltime en vol ook nog een studie. Kortom: ik heb eigenlijk uren te kort in een week. Ik was echt toe aan rust, ik had tijd voor mezelf nodig. Toen mijn kinderen in de vakantie naar hun vader gingen, zag ik mijn kans schoon: ik wilde op vakantie. Bij Vakantieanders.nl vond ik de perfecte vakantie: een spirituele single vakantie.

Geweldige vakantie!
De spirituele single vakantie was een perfecte keuze. Tijdens deze reis heb ik veel andere mensen ontmoet die ook alleen waren en dezelfde interesses hadden als ik. Dit was erg fijn. In Spanje werden wij begeleid door twee geweldige vrouwen. Zij hebben mij (en de andere reizigers) een geweldige vakantie bezorgd. Tijdens deze reis was er veel tijd voor mezelf. Mindfulness, meditaties en massages… het was allemaal een verademing voor mij. Maar ook de heerlijke wandelingen, steden bezoeken en het zwemmen in de zee was geweldig! Na deze vakantie voelde ik mezelf echt een ander mens en kon ik er weer volledig voor mijn kinderen, werk en studie zijn. Ik denk dat ik dit elk jaar ga doen, want dit is echt een oppepper!

In het dagelijkse leven heb ik het erg druk. Ik ben een alleenstaande moeder van twee kleine kinderen, ik werk bijna fulltime en vol ook nog een studie. Kortom: ik heb eigenlijk uren te kort in een week. Ik was echt toe aan rust, ik had tijd voor mezelf nodig. Toen mijn kinderen in de vakantie naar hun vader gingen, zag ik mijn kans schoon: ik wilde op vakantie. Bij Vakantieanders.nl vond ik de perfecte vakantie: een spirituele single vakantie.

Geweldige vakantie!
De spirituele single vakantie was een perfecte keuze. Tijdens deze reis heb ik veel andere mensen ontmoet die ook alleen waren en dezelfde interesses hadden als ik. Dit was erg fijn. In Spanje werden wij begeleid door twee geweldige vrouwen. Zij hebben mij (en de andere reizigers) een geweldige vakantie bezorgd. Tijdens deze reis was er veel tijd voor mezelf. Mindfulness, meditaties en massages… het was allemaal een verademing voor mij. Maar ook de heerlijke wandelingen, steden bezoeken en het zwemmen in de zee was geweldig! Na deze vakantie voelde ik mezelf echt een ander mens en kon ik er weer volledig voor mijn kinderen, werk en studie zijn. Ik denk dat ik dit elk jaar ga doen, want dit is echt een oppepper!

Geweldige vakantie!
De spirituele single vakantie was een perfecte keuze. Tijdens deze reis heb ik veel andere mensen ontmoet die ook alleen waren en dezelfde interesses hadden als ik. Dit was erg fijn. In Spanje werden wij begeleid door twee geweldige vrouwen. Zij hebben mij (en de andere reizigers) een geweldige vakantie bezorgd. Tijdens deze reis was er veel tijd voor mezelf. Mindfulness, meditaties en massages… het was allemaal een verademing voor mij. Maar ook de heerlijke wandelingen, steden bezoeken en het zwemmen in de zee was geweldig! Na deze vakantie voelde ik mezelf echt een ander mens en kon ik er weer volledig voor mijn kinderen, werk en studie zijn. Ik denk dat ik dit elk jaar ga doen, want dit is echt een oppepper!