Rijbewijs Nijmegen

rijbewijs nijmegen

Ik hikte er al enkele jaren tegenaan: mij rijbewijs! Ik probeerde hem voor het eerst toen ik pas 18 was te halen en haakte door de hoge kosten en mijn angsten af. Ik was er niet bijzonder goed in en de instructeur die ik op mijn oude rijschool had wist me nooit vertrouwen te geven in mijn afrijden, waardoor ik het gevoel had eindeloos door te moeten lessen en mijn rijbewijs nooit te kunnen halen.

Toen één van mijn beste vriendinnen in mijn studentenstad hier in Nijmegen haar rijbewijs in één keer haalde, ging het bij mij ook weer een beetje kriebelen. Zij vertelde me over haar ervaring bij Verkeersschool Wesseldijk en spoorde me aan om mij ook in te schrijven.

rijbewijs nijmegen halenEindelijk mijn rijbewijs

Na wat treuzelen meldde ik me ook aan om eindelijk mijn rijbewijs te behalen. Mijn besluit bleek vrijwel direct juist, want ik voelde me vanaf het begin heel erg op mijn gemak gesteld bij Verkeersschool Wesseldijk en zag mijn rijtoekomst niet zo somber in als voorheen. Mijn leraar wist me vrij snel te verzekeren over het aantal lessen dat ik nodig zou hebben voor het positief afronden van mijn rijexamen en hij had vanaf het begin tot en met het eind gelijk. Binnen enkele maanden had ik mijn rijbewijs Nijmegen en nu rijd ik zelfverzekerd en gelukkig de hele stad en heel Nederland door!

Ik raad iedereen aan om zich in te schrijven voor rijlessen en de vrijheid van het hebben van een rijbewijs te ervaren.